Produk

Milarian Produk Ieuh

  • UPVC Pipe Fitting Compound Granules

    UPVC Pipe Fitting Compound Granules

    Sanyawa PVC ogé dikenal salaku campuran garing dumasar kana kombinasi résin PVC sareng bahan aditif anu masihan formulasi anu diperyogikeun pikeun aplikasi pamakean akhir. Konvénsi dina ngarékam konsentrasi aditif dumasar kana bagian per saratus résin PVC (PHR). Sanyawa PVC tiasa dirumuskeun pikeun bahan fléksibel nganggo palastik, disebat Senyawa Plastikized PVC sareng kanggo aplikasi kaku tanpa palastik disebut sanyawa UPVC. Kusabab kualitasna saé, kaku tinggi sareng cocog ...
  • Super Light Injection Grade Plastic Granules for Sandal Slipper

    Granul Plastik Kelas Suntikan Super Lampu pikeun Slipper Sendal

    INPVC nawiskeun seueur sanyawa 100% Virgin PVC anu dianggo pikeun produksi Kiddy Children Jelly Shoes. Sumbangan alas kaki urang ku résistansi mékanis anu luhur, épisiensi dina ngolah, inovasi sareng penampilan anu unggul. Kami nyayogikeun ngarumuskeun & ngarumuskeun khusus salaku sarat kalayan jaminan kualitas sareng jasa. Sanyawa Polivinil Klorida nyayogikeun Slipper & Sendal anjeun kalenturan tinggi & permukaan anu mulus. Pilihan warna anu béda ngajantenkeun foot-eye catching des ...
  • Eco-friendly New PVC Plastic For Kids Children Boots Injection

    Plastik Eco-friendly Anyar Plastik Pikeun Barudak Botol Suntik

    INPVC nawiskeun seueur sanyawa 100% Virgin PVC anu dianggo pikeun produksi Kiddy Children Jelly Shoes. Sumbangan alas kaki urang ku résistansi mékanis anu luhur, épisiensi dina ngolah, inovasi sareng penampilan anu unggul. Kami nyayogikeun ngarumuskeun & ngarumuskeun khusus salaku sarat kalayan jaminan kualitas sareng jasa. Ékonomis, serbaguna polivinil klorida (PVC, atanapi vinil) paling dikenal salaku bahan palastik anu ngajantenkeun sapatu hujan jelas, warna-warni, hampang. Bahan bahan kami ...
  • PVC Transparent Granules for Kiddy Children Jelly Shoes Sandals

    Butiran Transparan PVC pikeun Anak-anak Kiddy Sapatu Jelly

    INPVC nawiskeun seueur sanyawa 100% Virgin PVC anu dianggo pikeun produksi Kiddy Children Jelly Shoes. Sumbangan alas kaki urang ku résistansi mékanis anu luhur, épisiensi dina ngolah, inovasi sareng penampilan anu unggul. Kami nyayogikeun ngarumuskeun & ngarumuskeun khusus salaku sarat kalayan jaminan kualitas sareng jasa. Sapatu jeli, anu biasa dikenal salaku jeli, didamelna lengkep tina PVC sareng semi transparan ku herang anu katingalna jelly. Dijieunna sapinuhna tina PVC, sendal jelly ieu ngagaduhan ...
  • PVC Material for Shrink Packaging & Lable Printing Film

    Bahan PVC pikeun Pakét nyusut & Pilem Percetakan

    Pilem ngaleutikan PVC - Jinis bungkus ngaleutikan anu dianggo pikeun sababaraha rupa aplikasi. Sapertos, daging seger, jangjangan, sayuran, buku, ngégél cai mineral ogé botol ubar, inuman, bahan kimia sapopoé, farmasi, bir sareng labél jsb. PVC mangrupikeun Polyvinyl klorida. Polivinil klorida mangrupikeun palastik katilu anu paling dihasilkeun di dunya. Aya dua peunteun pilem PVC: Label Percetakan Kelas Cocog pikeun ngahasilkeun atanapi nyetak nyusut leungeun baju sareng labél. Pilem PVC ieu jelas, tangguh ...
  • Flexible Polyvinyl Chloride Material For PVC Boots Injection

    Bahan Polivinil Klorida Fléksibel Pikeun Suntik Botol PVC

      Botol PVC ogé katelah sapatu hujan atanapi gumboots, éta sapatu tahan cai didamel tina Sanyawa PVC. Sapatu PVC biasana dihandapeun luhur dengkul sareng sacara tradisional dianggo di lingkungan anu baseuh atanapi baseuh. Botol PVC henteu ngan saukur ngajaga suku tina baseuh, éta ogé biasa dianggo pikeun seueur kagiatan kalebet pantun, mancing, tani, pangwangunan, sareng sajabana Polivinil klorida, biasa disingget PVC, mangrupikeun polimér termoplastik. éta ngagaduhan warna-caang, tahan korosi sareng ...
  • PVC Compounds for Compact and Foamed Shoes Soles Production

    Sanyawa PVC pikeun Produksi Sol Sol Kompak sareng Foamed

    PVC, Polyvinyl Chloride mangrupikeun polimér termoplastik anu seueur dianggo dina suntikan alas suku. Soles PVC utami dilakukeun ku prosés suntikan langsung tapi ogé tiasa dijantenkeun papan busa mikro-sélulér PVC anu kalénder sareng diteukteukan. Éta ngagaduhan résiko flexing sareng abrasi anu saé dina biaya anu pikaresepeun. Dampal suku PVC ogé ngagaduhan sipat insulasi sareng résistansi anu saé. Aranjeunna bijil sareng ogé alternatif pikeun kulit. Kalayan diajar sareng ngasilkeun pangalaman dina industri bahan PVC pikeun mor ...
  • PVC Granules for Slipper Uppers V-Straps Injection

    PVC Granules pikeun Slipper Uppers V-Straps injection

    Kami salah sahiji panaratas dina industri majemuk PVC di Cina. Sanyawa ieu khusus dirumuskeun sareng didamel kanggo nyumponan kabutuhan jaman modéren ku bantosan mesin anu paling modéren ayeuna. Kami pastikeun pikeun minuhan standar internasional sareng ngajaga kualitas produk dina unggal titik produksi. Sanyawa Tali PVC kami didamel nganggo bahan ramah lingkungan dina suhu anu pikaresep sareng seueur dianggo pikeun nyalira sareng tali ...
  • PVC Compounds for Wire & Cable Sheathing and Insulation

    Sanyawa PVC pikeun Kawat & Cable Sheathing sareng Insulasi

    Sanyawa kabel PVC mangrupikeun bahan termoplastik anu diturunkeun tina ngolah komposisi polivinil klorida, dihasilkeun salaku butiran. Rupa-rupa sipat disayogikeun ka sanyawa gumantung kana aplikasi sareng kaayaan operasi barang. Granul kabel PVC dianggo dina industri kabel sareng konduktor pikeun pembuatan insulasi sareng kawat pelindung sareng jaket sarung kabel. Senyawa Kelas Umum PVC Sheathing didamel nganggo bahan baku kelas pérak parawan PVC, mastikeun matuh ka RoHS (Heav ...
  • Flexible PVC Compounds for Pet Shoes Injection

    Sanyawa PVC fléksibel pikeun Suntik Sapatu Piaraan

    INPVC nawiskeun seueur sanyawa 100% Virgin PVC anu dianggo pikeun produksi suntikan sapatu piaraan. Bahan butiran sapatu piaraan PVC kami kalayan tahan mékanis anu tinggi, épisiensi dina ngolah, inovasi sareng penampilan anu unggul. Kami nyayogikeun ngarumuskeun & ngarumuskeun khusus salaku sarat kalayan jaminan kualitas sareng jasa. Bahan 100% résin PVC parawan + Eco-friendly aditif Hardness ShoreA40-50 Density 1.18-1.22 / cm3 Processing Injeksi Mould ...
  • PVC Granules Compounds Injection Grade for Footwear

    Granules PVC Sanyawa Kelas Suntikan pikeun Footwear

    Diadegkeun dina taun 1993, grup INPVC mangrupikeun salah sahiji produsén ngarah tina Sanyawa PVC sareng Granul PVC di Cina. Kami ngadamel sékrési komponén alas kaki & alas kaki anu dianggo dina mesin suntikan tangan anu Rotary sareng nangtung sareng mesin semi otomatis. Di INPVC, kami nyayogikeun rupa-rupa pelet PVC anu tiasa dianggo pikeun ngadamel sapatu anu luhur & dampal suku sapatu. Kami nawiskeun bahan palastik footwear PVC dina kustomisasi anu béda sareng formulasi khusus salaku ...

Aplikasi Utama

Suntikan, Extrusion sareng Blower Molding