Tentang Kami

INPVC parantos mérek ti 2020 pikeun sanyawa PVC (Polyvinyl Chloride) ti HAOYUAN PVC PLASTIC. Éta kalebet kulawarga ageung sanyawa siap pake dina duanana granul plastik sareng kaku anu dirarancang khusus sareng dirumuskeun pikeun sababaraha aplikasi. INPVC ngahasilkeun sanyawa standar atanapi ngembangkeun sanyawa khusus kana paménta, lega mimitian ti kawat & kabel, listrik & éléktronika, gedong & konstruksi nepi ka industri otomotif sareng médis. 

Kami di payuneun téknologi pamrosésan PVC, ngahijikeun langkung ti 27 taun kaunggulan manufaktur dina kisaran produk anu komprehensif. Fasilitas Certified ISO-9001 kami difokuskeun kana kaamanan, kualitas sareng otomatisasi anu nyayogikeun formulasi sareng pamrosésan anu paling luhur, dina bentuk bubuk atanapi sanyawa. 

Anu langkung penting, urang teras-terasan ngembangkeun bahan ramah lingkungan pikeun ningkatkeun kalestarian. Sadaya produk kami didamel dina prosés anu dioptimalkeun nuturkeun kualitas, kaséhatan sareng kaamanan. Sanyawa sareng bahan aditif anu disaluyukeun disatujuan sareng sertifikasi RoHs, REACH sareng FDA.  

Kalayan fokus kana inovasi sareng R&D, INPVC siap pikeun nyumponan sarat anu teras-terasan di pasar global. Pusat pamekaran téknis kami ngamungkinkeun kami ngembangkeun solusi anu disaluyukeun pikeun jinis aplikasi, prosés sareng karakteristik mesin tina pabrik pabrikan PVC kami.

Butiran anu dihasilkeun di jurusan kontrol kualitas, dievaluasi di laboratorium kontrol kualitas kami, anu dilengkepan ku téstés téstés, mesin pencét panas, téstis téstis, kalkulator kapadetan polimér, extruder laboratorium, sareng sajabana, sahingga, produk sapertos butiran pikeun suntikan bagian, granul selang, granul bagian suntikan, granul sanitasi sareng sanésna, bahan habis dihasilkeun, numutkeun standar dinten dunya, sareng disayogikeun ka konsumén anu dipikagaduh.

Kami komitmen pikeun nyayogikeun solusi pikeun ngaoptimalkeun prosés, ngirangan biaya sareng ningkatkeun sipat produk akhir PVC pikeun palanggan. Tujuan kami nyaéta ngawangun kemitraan sareng kerjasama caket sareng palanggan. Sareng unggal palanggan bakal nguntungkeun tina urang terang, pangalaman jangka panjang sareng jasa kami. 

Kauntungan

Kaunggulan perusahaan

Pangalaman Manufaktur 27 Taun

Kalolobaan Komprehensif Jalur Compounding PVC 

Anggota Asosiasi Industri Pengolahan Plastik Cina 

Panyadia Solusi Pangolahan Hiji-Stop

ISO 9001 Pamilik Sistem Manajemén ISO9001 

Laboratorium Profesional sareng 65 alat

R&D sareng Tim Téknis kalayan Rata-rata Pangalaman 20taun

Kauntungan produk

100% bahan parawan 100%

Eco-friendly sareng REACH, sertifikasi RoHS 

Ngarumuskeun ngaropea 

Pilihan Pakét anu Béda 

Duanana Kakuatan sareng Senyawa PVC Lemes Sadia

Boh bubuk boh sanyawa sayogi

Kauntungan jasa

Pangujian Sampel Gratis

Jasa Konsultasi Téknis Gratis

Dukungan Téknis Profesional

Jasa online 24h

Jasa logistik Cekap

Waktos pangiriman gancang

MOQ 1000kgs 

Istilah pamayaran fléksibel  

Jasa saatos dijual luar biasa  

Grup NPVC, salah sahiji produser terkemuka Cina sareng éksportir sanyawa & aditif pikeun industri Plastik Polyvinyl Chloride (PVC), ngagaduhan tilu anak perusahaan.

0 (3)

1.Haoyuan PVC Plastik Co., Ltd. 

Didirikeun taun 1993, ngadamel 100% parawan kaku & fléksibel sanyawa PVC pikeun sababaraha aplikasi nganggo téknik suntikan, ékstrusi sareng niupan.

0 (2)

2. Zhentai New Material Co., Ltd.

Didirikeun taun 2002, ngahasilkeun sareng ngajual solusi aditif ramah lingkungan anu nawiskeun performa téknis anu hadé pikeun industri pengolahan plastik PVC. 

0 (1)

3. Laju Sateuacanna. & Exp. Co., Ltd.

Didirikeun taun 2010, impor mérek PVC ngolah bahan baku sareng ngekspor bahan campuran & bahan aditif PVC di sakumna dunya

Tim kami


Aplikasi Utama

Suntikan, Extrusion sareng Blower Molding