Sanyawa PVC pikeun Produksi Sol Sol Kompak sareng Foamed

Sanyawa PVC pikeun Produksi Sol Sol Kompak sareng Foamed

Pedaran pondok:


  • Bahan: Résin PVC + Bahan baku ramah lingkungan
  • Teu karasa: ShoreA55-A75
  • Kapadetan: 1,22-1,35 g / cm3
  • Ngolahna: Nyuntik suntik
  • Bijil: RoHS, ngahontal, FDA, PAHS
  • Detil Produk

    Tanda Produk

    Panjelasan Produk

    PVC, Polyvinyl Chloride mangrupikeun polimér termoplastik anu seueur dianggo dina suntikan alas suku. Soles PVC utami dilakukeun ku prosés suntikan langsung tapi ogé tiasa dijantenkeun papan busa mikro-sélulér PVC anu kalénder sareng diteukteukan. Éta ngagaduhan résiko flexing sareng abrasi anu saé dina biaya anu pikaresepeun. Dampal suku PVC ogé ngagaduhan sipat insulasi sareng résistansi anu saé. Aranjeunna bijil sareng ogé alternatif pikeun kulit.

    Kalayan diajar sareng ngasilkeun pangalaman dina industri bahan PVC langkung ti 28 taun, INPVC parantos populér Sanyawa Tunggal PVC Suplier sareng Ékspor, kami nawiskeun ukuran seragam tina partikel anu mastikeun kinerja anu mantep sareng cemerlang.

    Kami ditawarkeun Sanyawa Tunggal PVC digunakeun sacara luas dina ngolah sapatu Sol & Outsoles, Selop, Sendal Pantai, Boots, Sol Solat, sareng sajabana sareng tiasa gampang disesuaikan sakumaha kabutuhan aplikasi anjeun. Anjeun tiasa kéngingkeun Sanyawa Tunggal Klorida Klorida ieu sacara gampang sareng tingkat anu béda.

    Kami gaduh sababaraha jinis sanyawa pikeun Footwear Soles Injeksi:
    * Butiran PVC pikeun nyetak suntik tina kompak sol & outsoles
    * Butiran PVC pikeun nyetak suntikan tina foamed  insoles & outsoles
    * Butiran PVC pikeun nyetak suntikan tina "kapadetan rendah pisan" dibuih  insoles & outsoles (alternatip pikeun dampal suku foamed PU)

    Rincian Produk

    INPVC nawiskeun seueur sanyawa 100% Virgin PVC anu dianggo pikeun sapatu sareng sol produksi. Sumbangan alas kaki urang ku résistansi mékanis anu luhur, épisiensi dina ngolah, inovasi sareng penampilan anu unggul. Kami nyayogikeun ngarumuskeun & ngarumuskeun khusus salaku sarat kalayan jaminan kualitas sareng jasa.

    Bahan   100% résin PVC parawan + Bahan tambahan ramah lingkungan
    Teu karasa   ShoreA50-A65
    Kapadetan   1,18-1,35 g / cm3
    Ngolahna  Nyuntik suntik
    Warna    Transparan, Kristal Jelas, Alami, Tembus, Berwarna 
    Sértipikasi   RoHS, ngahontal, FDA, PAHS
    Aplikasi  Sapatu Sapatu & Sapatu, Sol Sapatu Transparan, Sol sélular Mikro, dampal suku
     Sendal Usum Panas, Sendal Outsole, Sapu Alas Kaki, Sol Keunang, 
     Sapi Sapatu Mil, Sol sapatu Militer, Sol Sapatu Hujan, Sol Floater, 
     Sapatu Kasalametan, Sapatu Sapatu Sakola, Sapatu Sapatu Kanvas
    Fitur Dasar                        Ramah lingkungan. Henteu bau Beuheu. Henteu Racun
     Awet. Sreg. Ngagem Tahan. Non-Slip
     Multi Berwarna, Warna Caang
     Ukuran Partikel Seragam, Permukaan Lemes Bérés
     Tahan Béngkok. Tahan Abrasion
     Kalenturan Saé. Kakuatan Tensil Saé.  
     Matt Rengse sareng Garing Raos
     Beurat beurat. Microcellular Lightweight
     Dispersi alus teuing. Sipat Moulding Alus 
     Taat kana kulit, lawon sareng bahan sanés
    Fitur ngarobih   UV-tahan
     Anti Minyak / Asam / Gajih / Getih / Étil Alkohol / Hydro karbon
     Kelas bebas Kalungguhan atanapi Kelas bébas Phthalate
     Bebas tina Logam Berat sareng PAHs
     Kelas Kontak Kadaharan
     Bahan Élmu Daérah Mikrosélular
     Tahan Migrasi. Tahan noda konéng
     Tahan Béngkok. Tahan Abrasion.  
     Tahan Stéilisasi baktéri 
     Résistansi Suhu Tinggi / Rendah
     Kelas Antistatik sareng Konduktif

    Tip Ramah

    Naha anjeun dina bisnis manufaktur alas kaki? Hoyong Sékrési Footwear PVC dina warna anu saé, beurat entéh, kelas tinggi sareng kustomisasi anu sanés, pikeun mastikeun katahanan dampal suku sapatu?

    INPVC, salah sahiji Pabrikan Sanyawa Alas Kaki PVC anu dipercaya di Cina, tiasa ditutupan. 


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Aplikasi Utama

    Suntikan, Extrusion sareng Blower Molding