PVC Granules pikeun Slipper Uppers V-Straps injection

PVC Granules pikeun Slipper Uppers V-Straps injection

Pedaran pondok:


  • Bahan: Résin PVC + Bahan baku ramah lingkungan
  • Teu karasa: ShoreA55-A75
  • Kapadetan: 1,22-1,35 g / cm3
  • Ngolahna: Nyuntik suntik
  • Detil Produk

    Tanda Produk

    Panjelasan Produk

    Kami salah sahiji panaratas dina industri majemuk PVC di Cina. Sanyawa ieu khusus dirumuskeun sareng didamel kanggo nyumponan kabutuhan jaman modéren ku bantosan mesin anu paling modéren ayeuna. Kami pastikeun pikeun minuhan standar internasional sareng ngajaga kualitas produk dina unggal titik produksi.

    Sanyawa Tali PVC kami didamel nganggo bahan ramah lingkungan dina suhu anu pikaresep sareng seueur dianggo pikeun manufaktur tunggal sareng tali. Sanyawa ieu ngagaduhan peran anu utami dina mastikeun katahanan sareng umur panjang tina dampal suku sareng ngabantosan dina ngadamel sababaraha produk réngsé. Sanyawa ieu sayogi dina glossy, garing ogé matt pikeun kéngingkeun tampilan akhir tina tali. Ogé, sanyawa fléksibel urang tiasa gampang dibentuk kana bentuk anu béda.

    Béda warna, ukuran, sareng sasmita, kalebet padet, Foam sareng Transparan sayogi!

    Jenis Produk

    Padet, Busa, Transparan, Alami

    Rincian Produk

     

    Bahan   100% résin PVC parawan + Bahan tambahan ramah lingkungan
    Teu karasa   ShoreA60-A75
    Kapadetan   1,18-1,25 g / cm3
    Ngolahna  Nyuntik suntik
    Warna    Transparan, Kristal Jelas, Alami, Tembus, Berwarna 
    Sértipikasi   RoHS, ngahontal, FDA, PAHS
    Aplikasi  Tali Footwear PVC, Sapatu Luhureun Sabuk V-Strap
     Pantai Thong V-tali, Pancuran Thong Sendal Tali, 
     Flip Flop Strap, Jelly Slipper Strap Tali, 
    Fitur Dasar  Ramah lingkungan. Henteu bau Beuheu. Henteu Racun
     Awet. Sreg. Ngagem Tahan. 
     Warna Pantun Halus, Warna Caang
     Ukuran Partikel Seragam, Permukaan Lemes Bérés
     Tahan Béngkok. Tahan Abrasion
     Kalenturan Saé. Kakuatan Tensil Saé.  
     Beurat beurat. Microcellular Lightweight
     Dispersi alus teuing. Sipat Moulding Alus 
     Ngabantosan ngadamel matt finish & garing raos nyalira
     Pikeun ngajantenkeun kulit solona baseuh & garing
    Fitur ngarobih   UV-tahan
     Anti Minyak / Asam / Gajih / Getih / Étil Alkohol / Hydro karbon
     Kelas bebas Kalungguhan atanapi Kelas bébas Phthalate
     Bebas tina Logam Berat sareng PAHs
     Bahan Élmu Daérah Mikrosélular
     Tahan Migrasi. Tahan noda konéng
     Tahan Béngkok. Tahan Abrasion.  
     Tahan Stéilisasi baktéri 
     Résistansi Suhu Tinggi / Rendah

    Tip Ramah

    Sanyawa anu didamel di fasilitas kami seueur dianggo dina alas kaki sapertos sandal, sol, komponén, sareng tali sareng sajabana Upami anjeun gaduh seueur pesenan sareng milarian salah sahiji Eksportir sareng Pembekelan Bahan-bahan PVC anu terpercaya, kami di dieu pikeun ngalayanan anjeun.

    Nelepon atanapi ngaleupaskeun patarosan anjeun pikeun terang langkung seueur.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Aplikasi Utama

    Suntikan, Extrusion sareng Blower Molding