Granules PVC Sanyawa Kelas Suntikan pikeun Footwear

Granules PVC Sanyawa Kelas Suntikan pikeun Footwear

Pedaran pondok:


  • Bahan: Résin PVC + Bahan baku ramah lingkungan
  • Teu karasa: ShoreA55-A75
  • Kapadetan: 1.18-1.35g / cm3
  • Ngolahna: Nyuntik suntik
  • Aplikasi: Footwear Luhur & Sol
  • Detil Produk

    Tanda Produk

    Panjelasan Produk

    Diadegkeun dina taun 1993, grup INPVC mangrupikeun salah sahiji produsén ngarah tina Sanyawa PVC sareng Granul PVC di Cina. Kami ngadamel sékrési komponén alas kaki & alas kaki anu dianggo dina mesin suntikan tangan anu Rotary sareng nangtung sareng mesin semi otomatis. Di INPVC, kami nyayogikeun rupa-rupa pelet PVC anu tiasa dianggo pikeun ngadamel sapatu anu luhur & dampal suku sapatu. 

    Kami nawiskeun bahan palastik footwear PVC dina kustomisasi anu béda sareng formulasi khusus sakumaha paménta konsumén. Kami gaduh téknologi canggih sareng bantosan ahli pikeun ngembangkeun sanyawa sareng prosés propésional. Tim kami tetep ngajaga tren pangénggalna sareng standar global dina pikiran urang sareng ngadamel produk saluyu pikeun minuhan éta. Janten Komponén Footwear & Footwear Compound Compound na Exporters, kami ngajamin pangiriman tepat waktu ka panto anjeun. 

    Jenis Produk 

    Sanyawa kompak PVC:
    Kami nawiskeun bahan berwarna & Transparan granul kalayan sadaya kamungkinan corak warna sareng sipat kalayan harga anu terjangkau. Nada neon kami pikeun Soles Berwarna Transparan pikaresepeun pisan.

    PVC Air Ditiup & Busaed Sanyawa:
    Kami parantos suksés dina ngembangkeun Senyawa Udara Ringan Anu Dihasilkeun anu tos aya warna sareng ngan kedah ngaliwat prosés citakan pikeun ngabentuk produk akhir. Duanana Sanyawa PVC sareng Masterbatch pikeun Air Blown Shoes sayogi.

    PVC Nitrile (NBR) Sanyawa:
    Ku cara nyampur karét nitril (NBR), kami nyiptakeun sanyawa PVC kalayan élastis pisan Pasipatan, dianggo pikeun ngadamel Gumboots & Boots Kasalametan dina sadaya warna & pasipatan. Tekenan sadayana pikeun nyayogikeun palanggan anu pangsaéna tina sanyawa kalayan babandingan ékspansi anu pasti & ngajaga sadaya sipat fisik & téknis & ciri anu gembleng.

    Rincian Produk

    Bahan   100% résin PVC parawan + Bahan tambahan ramah lingkungan
    Teu karasa   ShoreA55-A75
    Kapadetan   1,18-1,35 g / cm3
    Ngolahna  Nyuntik suntik
    Warna    Transparan, Kristal Jelas, Alami, Tembus, Berwarna 
    Sértipikasi   RoHS, ngahontal, FDA, PAHS
    Aplikasi  Sapatu Ka luhur & dampal suku, Sapatu Insole, Sapatu Sapatu, Parahu hujan, Gumboots, Wellington Boots, 
     Flip Flop sendal, sapatu foamed, sapatu piaraan, sapatu afrika, sapatu kasual, sapatu olahraga,
     Sapatu Susu, Sapatu Militer, Sapatu Hujan, Floater, Heels, Sapatu Sakola, Sapatu Kanvas
      Sapatu Kasalametan, Beuteung Wanita, Sapatu Kids, Sapatu Jelly, Tali Slipper,
    Fitur Dasar  Ramah lingkungan. Henteu bau Beuheu. Henteu Racun
     Awet . Ngagem Tahan. Non-Slip
     Tahan Béngkok. Tahan Abrasion
     Kalenturan Saé. Kakuatan Tensil Saé.  
     Matt Rengse sareng Garing Raos
     Densitas Rendah. Microcellular Lightweight
     Permukaan Lemes Rengse
     Sipat Moulding Alus 
     Taat kana kulit, lawon sareng bahan sanés
    Fitur ngarobih   UV-tahan
     Anti Minyak / Asam / Gajih / Getih / Étil Alkohol / Hydro karbon
     Kelas bebas Kalungguhan atanapi Kelas bébas Phthalate
     Bebas tina Logam Berat sareng PAHs
     Kelas Kontak Kadaharan
     Bahan Élmu Daérah Mikrosélular
     Tahan Migrasi. Tahan noda konéng
     Tahan Béngkok. Tahan Abrasion.  
     Tahan Stéilisasi baktéri 
     Résistansi Suhu Tinggi / Rendah
     Peunteun antistatik sareng konduktif aya

    Tip Ramah

    Dina unggal panilitian, urang kumpulkeun syarat palanggan ngeunaan aplikasi, karasa, warna, tingkat ramah lingkungan sareng modifikasi pikeun ngarancang larutan sanyawa PVC khusus kanggo anjeun. Upami anjeun aya dina bidang pabrikan sapatu & komponén sareng milari produsén propésional Kompaun Footwear PVC, kami mangrupikeun nami pikeun nginget-nginget.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Aplikasi Utama

    Suntikan, Extrusion sareng Blower Molding