Pabrik Sanyawa PVC

Salaku sakabeh panilitian sareng pamekaran, produksi, penjualan sareng perusahaan jasa, kami komitmen pikeun ningkatkeun kinerja produk PVC sareng ngirangan biaya produksi.

Hiji parusahaan internasional kalayan a
komitmen pikeun kustomisasi

Kami di payuneun téknologi pamrosésan PVC, ngahijikeun langkung ti 27 taun kaunggulan manufaktur dina kisaran produk anu komprehensif. Fasilitas Certified ISO-9001 kami difokuskeun kana kaamanan, kualitas sareng otomatisasi anu nyayogikeun formulasi sareng pamrosésan anu paling luhur, dina bentuk bubuk atanapi sanyawa.

Aplikasi Utama

Suntikan, Extrusion sareng Blower Molding