Butiran Transparan PVC pikeun Anak-anak Kiddy Sapatu Jelly

Butiran Transparan PVC pikeun Anak-anak Kiddy Sapatu Jelly

Pedaran pondok:


  • Bahan: Résin pvc + aditif ramah lingkungan
  • Teu karasa: ShoreA55-75
  • Warna: Transparan, Semi-Transparan
  • Aplikasi: Suntikan Sapatu Kiddy
  • Detil Produk

    Tanda Produk

    Panjelasan Produk

    INPVC nawiskeun seueur sanyawa 100% Virgin PVC anu dianggo pikeun produksi Kiddy Children Jelly Shoes. Sumbangan alas kaki urang ku résistansi mékanis anu luhur, épisiensi dina ngolah, inovasi sareng penampilan anu unggul. Kami nyayogikeun ngarumuskeun & ngarumuskeun khusus salaku sarat kalayan jaminan kualitas sareng jasa.

    Sapatu jeli, anu biasa dikenal salaku jeli, didamelna lengkep tina PVC sareng semi transparan ku herang anu katingalna jelly. Dijieunna sapinuhna tina PVC, sendal jelly ieu ngagaduhan aroma permén karét gelembung anu pikaresepeun.

    Pikeun puluhan taun, kami didaptarkeun kana panilitian, pamekaran sareng 
    produksi Sanyawa Flexible Footwear PVC Senyawa. Pikeun ngolah produk ieu di unit anu saé kami, propésional anu ahli kami nganggo tingkat polyvinyl chloride anu unggul sareng metodologi inovatif. Produk anu ditawarkeun sacara lega dipénta pikeun dianggo dina industri sapatu pikeun ngadamel sareng mendesain sandal budak, sapatu, sendal, sapatu bot sareng sapatu.

    INPVC - ayeuna mangrupikeun salah sahiji Pabrikan Sanyawa Kids Shoes PVC Comprehensive. Komponén PVC anu ditawarkeun kami didamel di fasilitas di-bumi kami sareng sayogi dina rupa-rupa, anu mastikeun kanyamanan dina dampal suku. Sapatu Kids PVC Sanyawa kami pas ngalawan alesan kualitas anu béda sateuacan dikirimkeun ka anjeun.

    Masterbatches warna anu sregep ngajantenkeun sapatu budak, sandal, sapatu jelly katingali pikaresepeun sareng sanyawa kami ngabantosan sapatu anjeun janten langkung énténg & kuat. Produk kami didamel & diolah ku nyebarkeun téknologi canggih sareng mesin saluyu sareng standar kualitas global.

    Kalayan rupa-rupa produk pikeun nyumponan paménta kalayan sensitipitasna kana lingkungan sareng kaséhatan manusa, urang ngadamel bahan palastik bébas kualitas bebas Phthalates sareng Lead-free. Sanyawa kami sayogi dina réparasi patuh REACH sareng RoHS kana pamundut, ogé sababaraha rupa spésifikasi sanés anu tiasa diperyogikeun ku konsumén.

    Rincian Produk

    Bahan   100% résin PVC parawan + Bahan tambahan ramah lingkungan
    Teu karasa   ShoreA55-A75
    Kapadetan   1,22-1,35 g / cm3
    Ngolahna  Nyuntik suntik
    Warna    Transparan, Alami, Beureum, Héjo, Konéng, Héjo, Biru atanapi Disesuaikan
    Sértipikasi   RoHS, ngahontal, FDA, PAHS
    Aplikasi  Sapatu Jelly Budak, Sapatu Jelly Budak Budak, Sapatu PVC Leuleus Barudak
     Sendal Pantai Orok, Sapatu Panas Kristal Barudak, Sapatu Sendal Kasual 
    Fitur Dasar   Ramah lingkungan. Teu bau. Henteu Racun
     Awet . Ngagem Tahan. Non-Slip
     Tahan Béngkok. Tahan Abrasion
     Kalenturan Saé. Kakuatan Tensil Saé.  
     Sipat Moulding Alus 
     Taat kana kulit, lawon sareng bahan sanés
    Karakter anu Dirobih    Résistansi UV
     Anti Minyak / Asam / Gajih / Getih / Étil Alkohol 
     Tahan Migrasi. Tahan noda konéng
     Tahan Béngkok. Tahan Abrasion. Tahan sterilisasi 
     Résistansi Suhu Tinggi / Rendah
    OEM / ODM  Narima
    Ngepak   25kg / Kantong Kraft
    Ngunggah Kuantitas 20.000kgs-25,000kgs / 20'C; 

    Fitur

    Sanyawa alas kaki PVC seueur dianggo pikeun suntikan Kiddly Children Jelly Shoes. Butiran PVC lemes sareng Fleksibel kalayan tahan mékanis anu tinggi, henteu bau, résistansi tilepan anu saé dilarapkeun pikeun sapatu murangkalih.

    Pélét PVC transparan sareng kristal tinggi tiasa disaluyukeun janten bodas, coklat, konéng sareng sajabina.

    Kalayan pangalaman pinuh produksi PVC, kami nyayogikeun ngarumuskeun khusus & khusus sakumaha sarat kalayan jaminan kualitas sareng jasa.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Aplikasi Utama

    Suntikan, Extrusion sareng Blower Molding