Warta

  • What Is Polyvinyl Chloride and What Is It Used For?

    Naon ari Polivinil Klorida sareng Naon Éta Digunakeun?

    Polyvinyl Chloride (PVC) mangrupikeun polimér thermoplastic disintésis sareng palastik sintétik anu katilu paling dihasilkeun. Bahan ieu mimiti diwanohkeun ka pasar di 1872, sareng ngagaduhan sajarah anu panjang dina seueur panerapan. PVC nembongan dina rupa-rupa, kalebet dina industri sapatu, c ...
    Maca deui
  • What are Gumboots made of ?

    Naon anu dilakukeun Gumboots?

    Upami anjeun parantos sumping kana halaman ieu, anjeun panginten anjeun wawuh kana naon anu aya gumboots sareng kabutuhan pikeun sapatu anu tahan cai anu berkualitas tinggi. Tapi, naha anjeun parantos liren mikir, naon sapatu hujan didamel? Nya, seuseueurna sapatu tahan cai didamel tina karét alami atanapi polivinil klor ...
    Maca deui
  • 4 Key Benefits of Using PVC in the World of Footwear Manufacturing

    4 Kauntungan Utama Ngagunakeun PVC dina Dunya Pabrikan Alas Kaki

    Dunya desain sapatu sareng pabrik parantos ngembangkeun jauh ti dua abad ka pengker. Ngalangkungan dinten-dinten gaduh tukang batu tunggal ngalayanan sakumna kota. Industrialisasi industri parantos nyandak seueur parobihan, tina kumaha sapatu didamel dugi ka ...
    Maca deui
  • Ideal Material for FOOTWEAR Industrial

    Bahan idéal pikeun FOOTWEAR Industrial

    Industri alas kaki meryogikeun bahan tahan tahan mékanis anu tinggi, épisiensi dina ngolah, inovasi sareng penampilan anu unggul. Sanyawa PVC dirancang khusus pikeun nyumponan tuntutan ieu. Rumusan sanyawa PVC pakait ...
    Maca deui
  • PVC’s History

    Sajarah PVC urang

    Kahiji kalinya PVC dipanggihan ku teu dihaja di 1872 ku ahli kimia Jerman, Eugen Baumann. Éta disintésis salaku kolbu vinil klorida kénca kakeunaan sinar panonpoé dimana polimérisasi. Dina akhir taun 1800an sakelompok ...
    Maca deui

Aplikasi Utama

Suntikan, Extrusion sareng Blower Molding