PVC fléksibel pikeun Tonjolan

Milarian Produk Ieuh

  • PVC Compounds for Wire & Cable Sheathing and Insulation

    Sanyawa PVC pikeun Kawat & Cable Sheathing sareng Insulasi

    Sanyawa kabel PVC mangrupikeun bahan termoplastik anu diturunkeun tina ngolah komposisi polivinil klorida, dihasilkeun salaku butiran. Rupa-rupa sipat disayogikeun ka sanyawa gumantung kana aplikasi sareng kaayaan operasi barang. Granul kabel PVC dianggo dina industri kabel sareng konduktor pikeun pembuatan insulasi sareng kawat pelindung sareng jaket sarung kabel. Senyawa Kelas Umum PVC Sheathing didamel nganggo bahan baku kelas pérak parawan PVC, mastikeun matuh ka RoHS (Heav ...

Aplikasi Utama

Suntikan, Extrusion sareng Blower Molding