PVC pikeun Tiupan

Milarian Produk Ieuh

  • PVC Material for Shrink Packaging & Lable Printing Film

    Bahan PVC pikeun Pakét nyusut & Pilem Percetakan

    Pilem ngaleutikan PVC - Jinis bungkus ngaleutikan anu dianggo pikeun sababaraha rupa aplikasi. Sapertos, daging seger, jangjangan, sayuran, buku, ngégél cai mineral ogé botol ubar, inuman, bahan kimia sapopoé, farmasi, bir sareng labél jsb. PVC mangrupikeun Polyvinyl klorida. Polivinil klorida mangrupikeun palastik katilu anu paling dihasilkeun di dunya. Aya dua peunteun pilem PVC: Label Percetakan Kelas Cocog pikeun ngahasilkeun atanapi nyetak nyusut leungeun baju sareng labél. Pilem PVC ieu jelas, tangguh ...

Aplikasi Utama

Suntikan, Extrusion sareng Blower Molding