PVC kaku pikeun Suntikan

Milarian Produk Ieuh

  • UPVC Pipe Fitting Compound Granules

    UPVC Pipe Fitting Compound Granules

    Sanyawa PVC ogé dikenal salaku campuran garing dumasar kana kombinasi résin PVC sareng bahan aditif anu masihan formulasi anu diperyogikeun pikeun aplikasi pamakean akhir. Konvénsi dina ngarékam konsentrasi aditif dumasar kana bagian per saratus résin PVC (PHR). Sanyawa PVC tiasa dirumuskeun pikeun bahan fléksibel nganggo palastik, disebat Senyawa Plastikized PVC sareng kanggo aplikasi kaku tanpa palastik disebut sanyawa UPVC. Kusabab kualitasna saé, kaku tinggi sareng cocog ...

Aplikasi Utama

Suntikan, Extrusion sareng Blower Molding