Sanyawa PVC fléksibel pikeun Suntik Sapatu Piaraan

Sanyawa PVC fléksibel pikeun Suntik Sapatu Piaraan

Pedaran pondok:


  • Bahan: Résin PVC + Bahan baku ramah lingkungan
  • Teu karasa: ShoreA35-55
  • Warna: Transparan, warni
  • Prosés: Nyuntik suntik
  • Detil Produk

    Tanda Produk

    Panjelasan Produk

    INPVC nawiskeun seueur sanyawa 100% Virgin PVC anu dianggo pikeun produksi suntikan sapatu piaraan. Bahan butiran sapatu piaraan PVC kami kalayan tahan mékanis anu tinggi, épisiensi dina ngolah, inovasi sareng penampilan anu unggul. Kami nyayogikeun ngarumuskeun & ngarumuskeun khusus salaku sarat kalayan jaminan kualitas sareng jasa.

    12
    11

    Rincian Produk

    Bahan   100% résin PVC parawan + Bahan tambahan ramah lingkungan
    Teu karasa   ShoreA40-50
    Kapadetan   1.18-1.22 / cm3
    Ngolahna  Nyuntik suntik
    Warna    Transparan, Alami, Beureum, Héjo, Konéng, Héjo, Biru atanapi Disesuaikan
    Sértipikasi   RoHS, ngahontal, FDA, PAHS
    Aplikasi  Sapatu Insole, Sapatu Sapatu, Botol Hujan, Gumboots, Tali Slipper, Sendal,
     Sapatu foamed, sapatu piaraan, sapatu afrika, sapatu kasual, sapatu olahraga
    Fitur Dasar   Ramah lingkungan. Teu bau. Henteu Racun
     Awet . Ngagem Tahan. Non-Slip
     Tahan Béngkok. Tahan Abrasion
     Kalenturan Saé. Kakuatan Tensil Saé.  
     Sipat Moulding Alus 
     Taat kana kulit, lawon sareng bahan sanés
    Karakter anu Dirobih    Résistansi UV
     Anti Minyak / Asam / Gajih / Getih / Étil Alkohol 
     Tahan Migrasi. Tahan noda konéng
     Tahan Béngkok. Tahan Abrasion. Tahan sterilisasi 
     Résistansi Suhu Tinggi / Rendah
    OEM / ODM  Narima
    Ngepak   25kg / Kantong Kraft
    Ngunggah Kuantitas 20.000kgs-25,000kgs / 20'C; 

    Fitur

    Sanyawa alas kaki PVC seueur dianggo dina suntikan sapatu piaraan. Butiran PVC lemes sareng Fleksibel kalayan tahan mékanis anu tinggi, henteu bau, résistansi tilepan anu saé dilarapkeun dina outsoles. Pélét PVC transparan sareng kristal tinggi tiasa disaluyukeun janten bodas, coklat, konéng sareng sajabina.

    INPVC propésional dina sanyawa PVC pikeun aplikasi umum sapertos suntikan, ékstrusi sareng niupan kapang. Kalayan pangalaman pinuh produksi PVC, kami nyayogikeun ngarumuskeun khusus & khusus sakumaha sarat kalayan jaminan kualitas sareng jasa.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Aplikasi Utama

    Suntikan, Extrusion sareng Blower Molding