Sanyawa PVC pikeun Kawat & Cable Sheathing sareng Insulasi

Sanyawa PVC pikeun Kawat & Cable Sheathing sareng Insulasi

Pedaran pondok:


  • Bahan: Résin PVC + Bahan baku ramah lingkungan
  • Teu karasa: ShoreA80-A90
  • Kapadetan: 1,22-1,35 g / cm3
  • Ngolahna: Tonjolan Extrusion
  • Detil Produk

    Tanda Produk

    Panjelasan Produk

    Sanyawa kabel PVC mangrupikeun bahan termoplastik anu diturunkeun tina ngolah komposisi polivinil klorida, dihasilkeun salaku butiran. Rupa-rupa sipat disayogikeun ka sanyawa gumantung kana aplikasi sareng kaayaan operasi barang. Granul kabel PVC dianggo dina industri kabel sareng konduktor pikeun pembuatan insulasi sareng kawat pelindung sareng jaket sarung kabel.

    Senyawa Kelas Umum PVC Sheathing didamel nganggo bahan baku bahan baku kelas parawan PVC, sacara patuh kana peraturan RoHS (Heavy Metal & Lead-Free). Kami ogé nyayogikeun panas-tinggi, rendah haseup nol-halogén sareng sipat tahan seuneu, ngajantenkeun aranjeunna idéal pikeun aplikasi kawat sareng kabel. Mangpaat ngagunakeun sanyawa PVC pikeun kabel kalebet épéktipitas biaya, tahan seuneu sareng daya tahan. 

    Jenis Produk

    Sanyawa Kawat sareng Insulasi Kabel

    Sanyawa Jaket Kawat sareng Kabel

    FR (Retardant Flame) Sanyawa Isolasi

    FRLS (Seuneu Retardant Smok Rendah) Sanyawa

    HR (Tahan Panas) PVC Cable Granules

    Sanyawa ROHS & UL Patuh

    Sanyawa patuh UL

    Sanyawa Gratis Diterangkeun

    Sanyawa Dumasar Kalsium-Séng

    Suhu tiis (-40 ℃) Sanyawa tahan

    70 ° C & 90 ° C PVC Insulasi Sheathing

    80 ° C (ST1) & 90 ° C (ST2) Butiran

    Ngeusian PVC dipeunteun 70 ° C Granula

    Aplikasi Produk

    ● Kawat Otomotif sareng Kabel

    ● kabel héjo énergi PVC

    ● Ngawangun Kawat sareng Kabel PVC

    ● Imah nyepeng kawat & kabel

    ● Alat-alat listrik

    ● Kabel Kasalametan Seuneu

    ● Kabel Surya Photovoltaic (PV)

    ● Pompa beuleum kabel datar & buleud

    ● Kabel Éléktronik

    ● Kabel domestik sareng industri

    ● Kabel koaksial

    ● Dilapis Kawat Mesh (Pagar Kawat)

    ● Sinyal, Komunikasi & Kabel Data

    ● Kabel telekomunikasi (kabel telepon, kabel transmisi data)

    ● Kabel Khusus (Kabel Instrumentasi, Kabel ko-aksial, Kabel Kontrol, Kabel Alarm Kebakaran)

    ● Kabel Daya (Kabel Tegangan Rendah, Kabel Tegangan Sedeng, Kabel Tegangan Tinggi sareng Ekstra Luhur)

    3
    2

    Rincian Produk

    Fitur Dasar . Ramah lingkungan. Teu bau. Henteu Racun
    · Kekiatan Anu Saé
    . Tahan Béngkok. Tahan Abrasion
    . Sipat Moulding Alus 
    . Lossy atanapi Matt Penampilan
    . Ngarumuskeun ngarumuskeun
    . Pinunjul Bahan Kimia sareng Fisik
    Karakter anu Dirobih  UV-tahan
     Anti Minyak / Asam / Béngsin / Étil Alkohol 
     Tahan Migrasi
     Tahan Béngkok. Tahan Abrasion.
     Tahan sterilisasi 
     Résistansi Suhu Rendah
     Panas panempatan deui
     Low-Haseup Low-Halogen
     Seuneu-Retardant
    115

    Tip Ramah

    INPVC ngadamel sauntuyan standar sanyawa kabel PVC tapi upami anjeun milari milari solusi pikeun aplikasi khusus, pangalaman INPVC, henteu ngan ukur dina sanyawa kabel PVC tapi PVC sacara gembleng, tiasa ngabantosan ngadamel sanyawa kabel PVC anu khusus pikeun khusus anjeun. saratna.

    Tingali kana sababaraha sanyawa PVC pikeun kabel di luhur atanapi ngobrol sareng ahli téknis kami ngeunaan naon anu anjeun pilari pikeun ngahontal sanyawa kabel anjeun sareng tingali kumaha urang tiasa ngabantosan anjeun.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Aplikasi Utama

    Suntikan, Extrusion sareng Blower Molding