Bahan Polivinil Klorida Fléksibel Pikeun Suntik Botol PVC

Bahan Polivinil Klorida Fléksibel Pikeun Suntik Botol PVC

Pedaran pondok:


  • Bahan: Résin pvc + aditif ramah lingkungan
  • Teu karasa: ShoreA55-A75
  • Kapadetan: 1,22-1,35 g / cm3
  • Ngolahna: Nyuntik suntik
  • Detil Produk

    Tanda Produk

    Panjelasan Produk

     

    Botol PVC ogé katelah sapatu hujan atanapi gumboots, éta sapatu tahan cai didamel tina PVC Cngalangkungan. Sapatu PVC biasana dihandapeun luhur dengkul sareng sacara tradisional dianggo di lingkungan anu baseuh atanapi baseuh. Botol PVC henteu ngan saukur ngajaga suku tina baseuh, éta ogé biasa dianggo pikeun seueur kagiatan diantarana pantun, mancing, tani, konstruksi, sareng sajabana. 

     

    Polivinil klorida, biasana disingget PVC, mangrupikeun polimér termoplastik. éta ngagaduhan warna-warni, tahan korosi sareng sipat awét. Éta sering nambihan sababaraha palastik, agén anti sepuh, sareng aditif dina prosés ningkatkeun résistansi panas, kateguhan, skalabilitas sareng sajabina. Senyawa fleksibel PVC-sanyawa masihan sapatu anu raoseun, pas sareng karét sapertos karasana.

    Sumbangan alas kaki urang ku résistansi mékanis anu luhur, épisiensi dina ngolah, inovasi sareng penampilan anu unggul. Kami nyayogikeun ngarumuskeun & ngarumuskeun khusus salaku sarat kalayan jaminan kualitas sareng jasa.

    Kami ngararancang, ngadamel sareng nyayogikeun sajumlah ageung kompaun PVC kualitas luhur (granul / pelet) kanggo Boots Kasalametan, Bot Industri, Botot Hujan sareng Bot Anak. Bahan Boots Uppers sareng Sol urang tiasa dianggo dina lingkungan industri anu parah sareng kondisi cuaca, sareng sababaraha fitur sanyawa kami kalebet kimia, minyak, béngsin, UV ogé résistansi slip. 

     

    Jenis Produk

    Sanyawa Bot Molekul Tinggi

    Sanyawa Bot Kelas Ékonomi

    Sumbangan Botol Dual

    Sanyawa Botol PVC Nitrile Sanyawa

    Rincian Produk

     

    Bahan   100% résin PVC parawan + Bahan tambahan ramah lingkungan
    Teu karasa   ShoreA55-A75
    Kapadetan   1,18-1,35 g / cm3
    Ngolahna  Nyuntik suntik
    Warna    Transparan, Kristal Jelas, Alami, Tembus, Berwarna 
    Sértipikasi   RoHS, ngahontal, FDA, PAHS
    Aplikasi   Gumboots. Wellington Boots. Sapatu Kaamanan. Overboots. Sapatu hujan. Tambang Gumboots. 
     Sapatu Pelindung sapatu. Gumboots tatanén. Tujuan umum gumboots.
      Gumboots Ngolah Kadaharan. Gumboot Kehutanan. Sapatu Hujan Industrial. Sapatu dengkul.
     Sapatu Pangwangunan. Sapatu Militér. Boots Gawé. Botol PVC / Nitrile. Boots Kiddy
    Botol Steel Steel Toe. Sapatu Kebon.
    Fitur Dasar  Ramah lingkungan. Henteu bau Beuheu. Henteu Racun
     Ngagem Tahan. Slip tahan 
     Tahan Béngkok. Tahan Abrasion
     Durability alus teuing jeung kanyamanan
     Pelét Granul lemes-raoseun
     Kalenturan Saé. Kakuatan Téntil Unggul.  
     Résistansi Kimia Saé 
     Matte atanapi Glossy Rengse
     Densitas Rendah. Microcellular Lightweight
     Permukaan Lemes Rengse
     Sipat Moulding Alus 
     Taat kana kulit, lawon sareng bahan sanés
    Fitur ngarobih   UV-tahan
     Anti Minyak / Asam / Gajih / Getih / Étil Alkohol / Hydro karbon
     Kelas bebas Kalungguhan atanapi Kelas bébas Phthalate
     Bebas tina Logam Berat sareng PAHs
     Kelas Kontak Kadaharan
     Bahan Élmu Daérah Mikrosélular
     Tahan Migrasi. Tahan noda konéng
     Tahan Béngkok. Tahan Abrasion.  
     Tahan Stéilisasi baktéri 
     Résistansi Suhu Tinggi / Rendah
     Kelas Antistatik sareng Konduktif Sadia

    Tip Ramah

    Kami nawiskeun kustomisasi & formulasi khusus sakumaha sarat kalayan jaminan kualitas sareng jasa. Komitmen urang pikeun panilitian sareng pamekaran mastikeun yén kami tiasa nyayogikeun matéri inovatif sapertos pikeun nyumponan paménta produk anjeun anu pasti. Upami anjeun peryogi sanyawa PVC fléksibel pikeun tujuan manufaktur, anjeun tiasa percanten ka inovator di INPVC pikeun nganteurkeun hasil anu unggul.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Aplikasi Utama

    Suntikan, Extrusion sareng Blower Molding