Taros Kami

Grup INPVC

TAROS KAMI

phone

Alamat

No.2151 Jalan Zhongsheng, Taman Industri Hedong, Linyi, Shandong, Cina

Telepon

Telp: 86-539-8700707

Mob: 86-135 8399 9388

Senén-Sabtu 9 enjing ka 18 sonten Sundy Ditutup

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

Aplikasi Utama

Suntikan, Extrusion sareng Blower Molding