Bahan PVC pikeun Pakét nyusut & Pilem Percetakan

Bahan PVC pikeun Pakét nyusut & Pilem Percetakan

Pedaran pondok:


  • Bahan: Bubuk résin PVC / Palét Granules
  • Teu karasa: ShoreD80
  • Kapadetan: 1.30-1.33g / cm3
  • Ngolahna: Ngebul Moulding
  • Detil Produk

    Tanda Produk

    Panjelasan Produk

    Pilem ngaleutikan PVC - Jinis bungkus ngaleutikan anu dianggo pikeun sababaraha rupa aplikasi. Sapertos, daging seger, jangjangan, sayuran, buku, ngégél cai mineral ogé botol ubar, inuman, bahan kimia sapopoé, farmasi, bir sareng labél jsb. PVC mangrupikeun Polyvinyl klorida. Polivinil klorida mangrupikeun palastik katilu anu paling dihasilkeun di dunya. Aya dua kelas pilem PVC:

    Labél Nyetak Kelas

    Cocog pikeun ngahasilkeun atanapi nyetak nyusut leungeun baju & labél. Pilem PVC ieu jelas, tangguh sareng herang. Kakuatan konci sanésna nyaéta permukaan lemes sareng waktos niup panjang.

    Pek Umumsepuh Kelas

    Pilem PVC anu saé anu saé pisan pikeun bungkus promosi, cap cap, sareng panutupan kaamanan. Kajelasan pilem, katahanan, sareng kakuatan segel panas anu dicontoan pilem PVC ngajantenkeun pilem serbaguna.

    Bahan baku PVC ngagaduhan transparansi anu hadé, tahan minyak, sipat panghalang kana uap cai sareng oksigén, sareng tahan korosi anu saé pikeun seueur zat sapertos asam, alkali, sareng uyah. Ngagunakeun résin polivinil klorida sareng bahan sanés anu teu beracun, bungkus plastik anu cocog sareng standar nasional sareng langsung ngahubungi inuman kemasan, kadaharan sareng farmasi tiasa didamel. 

    Kami ngagaduhan jinis Bahan pikeun Pakét Film

    PVC Sanyawa

    Pelet Transparan Granula sisikian Bentuk partikel

    Bulao Pélét Bijih Gandum Partikel

    Pélét Biru Cahaya Granules Bentuk Gandum Partikel

    PVC Bubuk

    Wangun Bubuk Resin Bodas Alami

    Bentuk bubuk résin biru

    Bentuk Bubuk Resin Biru Cahaya

    Pikeun puluhan taun, kami didaptarkeun kana panilitian, pamekaran sareng 
    produksi Sanyawa PVC. Pikeun ngolah produk ieu di unit anu saé kami, propésional anu ahli kami nganggo tingkat polyvinyl chloride anu unggul sareng metodologi inovatif. Produk anu ditawarkeun kami seueur dipénta pikeun dianggo dina industri pilem bungkusan.

    Bentuk Produk

    Formulir Pélét transparan / Biru / Lampu Bulao

    Wangun Bubuk Bodas Bodas / Bulao / Cahaya Biru

    1

    Karakter Produk

    ● Bahan ramah lingkungan Eco-toksik

    ● Bahan heuras kristal

    ● Gampang diolah teras pencét

    ● Persentase ngaleutikan anu sampurna

    ● Transparansi luhur Gloss

    ● kakuatan tarik tinggi, manjang

    ● alus teuing pikeun nyetak mesin

    ● Pasipatan Mékanis Anu Saé

    ● ciri las las sampurna

    Aplikasi Prodct

    Pilem ngaleutikan pvc pikeun bungkusan | Pilem ngaleutikan PVC pikeun Percetakan Label | Pilem Pembungkus PVC


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Aplikasi Utama

    Suntikan, Extrusion sareng Blower Molding